ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Iconfit Chaga Detox - smoothieisiin 170g

12,50 €
Varastossa
Vain 1 jäljellä

ICONFIT Chaga Detox on superruokien sekoitus. Chaga Detox superfood-sekoitus sisältää 6 voimakasta luonnollista superruokaa ja sopii erityisen hyvin vihreisiin smoothieihin. Chaga Detox -sekoituksemme sisältää luonnollisesti hyödyllistä spirulinaa ja klorellaa. Niiden lisäksi lisäsimme tuotteeseen vielä vihreään smoothieen sopivaa herneproteiinia, ravinnepitoista vehnänorasta ja C-vitamiinipitoista puolukkajauhetta. Lisäksi myös metsästä peräisin oleva luonnollinen chaga, jota on käytetty kansanlääketieteessä immuniteetin vahvistamiseen.

  • Chaga on metsästä kerätty, kansanlääketieteestä tunnettu immuniteetin vahvistaja ja kehon puhdistaja.
  • Spirulina on peräisin levistä ja se on arvostettu ravinnepitoinen superruoka. Siinä on myös runsaasti magnesiumia ja rautaa.
  • Klorella on peräisin vihreästä levästä ja se sisältää hyödyllistä B12-vitamiinia, sinkkiä, rautaa ja muita kivennäisaineita.
  • Vehnänoras on tutun vehnäkasvin versot, joissa on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten rauta, sinkki ja magnesium.
  • Herneproteiini lisää smoothieen hyödyllistä kasviproteiinia. Se on helposti sulava ja täynnä hyödyllisiä aminohappoja.
  • Puolukassa on runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia, ja se on erittäin hyödyllinen ruoansulatuksellemme.

Valmistus ja käyttö

Lisää päivittäin 1–2 tl Chaga Detox -seosta vihreään smoothieen (voit kokeilla myös muihin) ja sekoita tehosekoittimessa muiden ainesosien kanssa. Koska Chaga Detox -purkissamme on suurempi määrä, siitä riittää pidempään – jopa 39

Lisätietoja
Tuotenro ICO-4744130012897
Paino 0.17
Tuotemerkki Iconfit
Kokoelma Ei tietoa
Sukupuoli Ei tietoa
Kategoria Superfood blends
Sertifiointi Ei tietoa
Materiaali Ei tietoa

No Related Posts