ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Iconfit Quick Protein Oats -puuro 1kg Mustaherukka

12,50 €
Varastossa
Vain 1 jäljellä

ICONFIT Quick Protein Oats on helposti valmistettava terveellinen puuro – lisää vain kuumaa vettä. Tässä puurossa on tasapainoinen määrä ravinteita, ~30 % proteiinia sekä tarvittava päivittäinen kollageenimäärä! Ei grammaakaan lisättyä sokeria ja sopii hyvin koko perheelle. 

Proteiinit

Tavallinen kaurapuuro on suosittu ja hyvä aamiainen, mutta siinä on liian vähän proteiinia. Siksi ravitsemusasiantuntijat ja suunnitelmat suosittelevat aina proteiinin lisäämistä puuroon tai syömistä sen ohella. Quick Protein Oats -puurot sisältävät jo tarvittavan määrän proteiinia (kollageenia, heraproteiinia, hamppuproteiinia). Tämä auttaa tasapainottamaan paremmin ruokalistan ravintoaineita ja siten syömään helposti ja terveellisesti.

Kuidut

Quick Protein Oats -puurot sisältävät runsaasti kuitua. Kuitua tarvitaan ruoassa, ja useimmat meistä eivät nauti sitä tarpeeksi päivässä. Jokainen 100 g:n annos sisältää 6,5 g kuitua.

Kollageeni

Puuro sisältää myös yli 10 % Viron laadukkainta hydrolysoitua kollageenia. Jos syöt vähintään yhden annoksen puuroa päivässä, katetaan myös kehosi päivittäinen 10 g kollageenin tarve.

Valmistus on erityisen helppoa:

Nosta kulhoon 100 g puuroseosta (331 kcal, naiset). Tai miehet 150 g (497 kcal).

Kaada päälle kuumaa vettä (100 g suklaapuuroseokseen 80 g/ml vettä ja 100 g/ml toisiin makuihin), sekoita lusikalla ja anna seistä 1 minuutti. Voit halutessasi laittaa myös vähemmän tai enemmän vettä.

Ja sitte

Lisätietoja
Tuotenro ICO-4744130013320
Paino 1.00
Tuotemerkki Iconfit
Kokoelma Ei tietoa
Sukupuoli Ei tietoa
Kategoria Health foods
Sertifiointi Ei tietoa
Materiaali Ei tietoa

No Related Posts