TUTUSTU LOPPUVUODEN TARJOUSKAMPANJOIHIN   |   ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Iconfit Diet Shake dieetticocktaili - Oranssi 495g

Tarjoushinta 12,51 € Regular Price 13,90 €
Varastossa
Vain 2 jäljellä

ICONFIT Diet Shake – upeita makuja, huippulaadukkaita ainesosia, vielä parempia tuloksia. Helpoin dieetti, jota olet koskaan kokeillut! Dieettijuoma sisältää vain korkealaatuisia ja toimivimpia ainesosia ja auttaa laihtumaan. Pitää kylläisyyden tunteen pitkään ja antaa keholle tasaista energiaa.

ICONFIT Dieettijuoma korvaa tavalliset korkeakaloriset ateriat kevyillä ja vähäkalorisilla (208–211 kcal) pirtelöillä. Tasapainotettuja ravintoaineita sisältävä pirtelö täyttää vatsasi tuntikausia ja pitää samalla päivittäisen kalorimääräsi erittäin alhaisena. Tämä on tieteellisesti todistettu menetelmä onnistuneeseen painonpudotukseen ja paras tapa päästä eroon ylimääräisestä painosta.

Jokainen Dieettijuoma sisältää runsaasti proteiinia, kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita ja muita tärkeitä ravintoaineita. Se sisältää myös vihreän teen uutetta tukemaan rasvanpolttoa. Tasapainoinen resepti auttaa sinua laihduttamaan!

Dieettijuoman hiilihydraattien lähde on matalan glykeemisen indeksin omaava Palatinose™, joka antaa keholle tasaista energiaa pitkäksi aikaa. Tutkimukset osoittavat sen edistävän painonpudotusta. Tämä hiilihydraatti on välttämätön energian saannille, ja siksi tunnet olevasi täynnä energiaa pitkään!

Pääkuidunlähde on luonnollinen inuliini. Tämä on hyödyllinen prebioottinen kuitu, joka on johdettu luonnollisesta sikurin juuresta. Inuliini auttaa ruuansulatuksessa

Lisätietoja
Tuotenro ICO-4744130013474
Paino 0.72
Tuotemerkki Iconfit
Kokoelma Ei
Sukupuoli Ei
Kategoria Diet shakes
Sertifiointi Ei
Materiaali Ei

No Related Posts