ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

MMA hanskat

Tuotteet 1-15 / 17

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
 1. Starpro Beginner Grappling vapaaotteluhanskat
  alk. 17,00 €
 2. Starpro M33 Sparring vapaaotteluhanskat
  alk. 21,00 €
 3. Starpro F55 Fusion vapaaotteluhanskat
  26,00 €
 4. Dojo Patrol vapaaotteluhanskat
  35,00 €
 5. Ringhorns Charger MMA hanskat
  35,00 €
 6. Venum Challenger MMA hanskat
  alk. 45,00 €
 7. Ringhorns Charger Sparring hanskat
  45,00 €
 8. Venum Challenger 3.0 vapaaotteluhanskat
  50,00 €
 9. Venum Challenger 3.0 vapaaotteluhanskat
  50,00 €
 10. Venum Challenger 3.0 vapaaotteluhanskat
  50,00 €
 11. King Revolution MMA hanskat
  50,00 €
 12. Venum Challenger 3.0 vapaaotteluhanskat
  50,00 €
 13. Venum Challenger 3.0 vapaaotteluhanskat
  50,00 €
 14. Venum Challenger 3.0 vapaaotteluhanskat
  50,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

Tuotteet 1-15 / 17

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Miten löydät oikeat MMA (Vapaaottelu) hanskat?

MMA on kamppailulaji joka sai alkuunsa, kun kahta eri kamppailulajia harrastavat kamppailivat keskenään. Aikaa myöten monia eri lajeja sekoitettiin kunnes muodostui vapaaottelu.

Nykypäivänä se koostuu kolmesta osasta: Pystyottelu, paini ja lukkopaini.

MMA-hanskoissa on sormet vapaana. Rystysten pehmusteen paksuus vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan, mutta kaikilla MMA-hanskoilla saa tartuttua kiinni sormilla ja pystyy pitämään käsiä avoimina. Hanskoissa on rannekiinnitys, joka tukee hieman kättä ja peukalo on erikseen tai kokonaan auki.

MMA-hanskat evät ole ainoastaan MMA:ta varten, vaan sopeutuvat kaikkiin lajeihin, joissa tarvitsee tarttua käsillä kiinni ja samalla lyödä. Käytetään usein Krav magassa ja muissa itsepuolustuslajeissa.

 

Mitä eroa on amatöörin ja ammattilaisen MMA-hanskoilla?

Isoin ero on rystysten pehmusteiden paksuudessa. Amatöörien hanskoissa on pidempi ranneke osa ja vahvempi kiinnitys.

Ammattilaisten MMA-hanskoissa on ohuet pehmustukset, jotka pehmentävät lyöntejä vähemmän. Käytetään otteluissa tai kevyesti sparrattessa. Näillä hanskoilla ei suositella säkin lyömistä.

 

Millaisia MMA-hanska vaihtoehtoja on ja miten valitsen oikean?

Kaikissa merkeissä on amatöörien ja ammattilaisten hanskat eroteltu selkeästi. Kun olet valinnut oikean hanskatyypin, seuraava askel on hanskan materiaali. Vaihtoehtoja on tekonahka- ja nahkahanskat, joiden isoin ero on niiden kestävyydessä.

Jos käytät hanskoja vain sparratessa, tekonahkahanskat kestävät hyvin. Jos haluat käyttää hanskoja myös pistehanskojen lyömiseen tai säkkiharjoituksiin, suosittelemme valitsemaan nahkaiset hanskat. Tekonahkahanskoja on meillä myynnissä Starpro, Venum ja Ringhorns merkeissä.

MMA hanska ei saisi jäädä liian löysäksi, sillä liian isolla hanskalla ja erityisemmin isolla pehmustuksella varustetuissa hanskoissa loukkaantumisriski kasvaa.

Hanska on oikean kokoinen, kun saa käden pidettyä auki ja laitettu nyrkkiin helposti, ilman että hanska jää liian löysäksi. Hanska muokkautuu hieman käytössä, joten aluksi se saa olla vähän tiukempi.

 

Mita vielä MMA-hanskoista pitäisi tietää?

Koska pehmustuksella varustettuja hanskoja ei saa pestä vedellä, on treeninjälkeinen huolto erittäin tärkeä hanskan eliniälle. Treenin jälkeen hanskat tulee ottaa pois treenikassista kuivumaan, muuten hanskoihin jää paha haju jota ei välttämättä saa pois millään. Kuivauksen jälkeen voi hanskat putsata erityisellä puhdistus aineella.

Hanskojen lisäksi katso itsellesi sopivia säärisuojaimia, hammassuojaimia, sekä päänsuojaimia. Kotitreenejä varten katso nyrkkeilysäkit, pistehanskat ja hyppynarut.