ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Säkkihanskat

4 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
  1. Starpro Promo säkkihanskat
    9,00 €
  2. King nahka säkkihanskat
    85,00 €
  3. Twins säkkihanskat
    100,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

4 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

Mikä on säkkihanska?

Säkkihanskat ja Nyrkkeilyhanskat eivät ole samat. Säkkihanskat ovat tarkoitettu erityisesti säkkilyömistä varten. Niiden pehmustukset ovat vahvemmat, minkä ansiosta ne kestävät säkkiharjoittelua paljon pidempään. Säkkihanskat eivät ole tarkoitettu sparraamiseen. Säkkiä lyödessä tulisi aina olla käytössä myös nyrkkeilysiteet käsien suojana.

Säkkihanskat ovat yleensä kevyemmät, kompaktit ja peukalo on usein vapaana.

 

Millaiset säkkihanskat valitsen?

Säkkihanskojen suurin ero on hanskan leveydessä ja materiaalissa. Hanskoja on tekonahkasta, nahkasta ja kankaasta valmistettuja. Nahkahanskat ovat kestävimmät, mutta lapset ja aloittelijat vaihtavat usein hanskoja pahan hajun takia, eivätkä hanskojen kulumisen takia. Keskitasoisilla ja ammattilaisilla on jo niin kova lyöntivoima, että nahkahanskat ovat järkevin ostos.

Säkkihanskan valinnassa tärkeimmät asiat ovat, että sormet ylettyvät hanskan loppuun saakka ja nyrkkeilysiteet kädessä hanskat ovat tiukkasti kädessä, mutta pystyt hyvin laittamaan käden nyrkkiin. Jos hanskat eivät ole tiukkasti kädessä tai sormet eivät ylety hanskan loppuun, on loukkaantumisriski suurempi.

 

Miten huolletaan säkkihanskoja?

Hanskoja ei saa pestä, jonka takia nyrkkeilysiteillä on toinenkin rooli. Nyrkkeilysiteet suojaavat käsiä ja myös hanskoja. Säkkiharjoittelun yhteydessä täytyy aina käyttää nyrkkeilysiteitä, jotka jokaisen treenin jälkeen vähintään huuhdellaan vedellä.

Toinen erittäin tärkeä huolto on helppo. Treenin jälkeen jätä hanskat avoimesti “hengitämään”. Hanskan sisäosan voi pyyhkiä pyyhkeellä tai paperilla edesauttakseen kuivumista. Jos unohtaa hanskat treenikassiin yhdenkin kerran, niihin voi tarttua paha haju. Myynnissä on erityisiä huoltoaineita, jotka helpottavat hanskojen huoltoa.

 

Löydä parhaat säkkihanskat säkkiharjoittelua varten.

Kun olet valinnut hanskan lajin, on Budopunktissa myynnissä suuri valikoima säkkihanskoja aloittelijoille, sekä kehittyneemmille. Jos haluat nahkahanskat katso King, Twins tai Fairtex mallit.

Ensimäiset säkkihanskat tai kevyempää treenia varten katso Starpro tai Century hanskoja.

Säkkihanskojen lisäksi katso kaikki Pistehanskat ja Nyrkkeilysäkit, niin voit treenata kotonakin. Parhaimman mukavuuden takaamiseksi katso myös nyrkkeilysiteet, paidat, housut ja kehonhuoltotuotteet.