POSTIN AUTOMAATTI 2.99€   |   NOPEA TOIMITUS   |   14 PÄIVAN PALAUTUSOIKEUS

Alasuojat

13 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
 1. Wacoku Elastic alasuojat
  9,00 €
 2. Ringhorns Charger alasuojat
  11,00 €
 3. Ringhorns Charger Kids alasuojat
  11,00 €
 4. Ringhorns Charger alasuojat
  11,00 €
 5. Ringhorns Charger Kids alasuojat
  11,00 €
 6. Wacoku alasuojat
  17,00 €
 7. Arawaza WKF alasuojat
  20,00 €
 8. Wacoku naisten alasuojat
  22,00 €
 9. Venum Challenger alasuojat
  23,00 €
 10. Wacoku naisten alasuojat
  24,00 €
 11. Ringhorns Charger Women alasuojat
  25,00 €
 12. Ringhorns Charger Women alasuojat
  25,00 €
 13. Venum Competitor alasuojat
  30,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

13 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

Alasuojan tärkeys ja valinta

Alasuoja suojaa alapäätä lyönneistä ja potkuista. Myynnissä on miehillä sekä naisille sopivat mallit. Puetaan alushousujen päällä ja muun vaatetuksen alla. Käytetään kaikissa kontaktilajeissa jossa on riski että alapää loukkaantuisi.

 

Millaisia vaihtoehtoja on?

Kolme eniten käytettyä alasuojaa ovat elastiset kumilla kiinnitettävät, metalliset ja naruilla kiinnitettävät ja naisten alasuoja. Suosituimmat ovat elastiset kumilla kiinnitettävät alasuojat. Koko katsotaan vyötärön mitasta alasuojan kuppikoko ei muutu kokojen välillä.

Elastiset alasuojat ovat mukavampia kuin muut alasuojat ja antavat hyvän suojan. Suunniteltu ottamaan lyönnin vastaan ja tasaisesti jakamaan sen elastisia reunoja myöten. Elastisuus helpottaa liikkumista ja vähentää alasuojan häiritsemistä. Kiinnityskumi pitää kupin hyvin paikallaan.

Metalliset naru kiinnityksellä alasuojat antavat parhaan suojan mutta eivät ole niin mukavia. Yleensä näitä suojia käytetään vain pysty ottelussa. Kuppiosa on metalli joka on vuorattu nahkaisella materiaalilla pehmentääkseen kupin reunoja. Narukiinnitykset pitävät myös kupin erittäin hyvin paikoillaan, mutta eivät anna yhtä hyvä liikkumisvapauden kuin elastiset alasuojat.

Naisten alasuoja on valmistettu pehmeästä materiaalista ja yleensä alasuojan sisällä on elastista muovia jonka takaa hyvään suojan ja ei häiritse liikkumista.

 

Miten valita ja millaista alasuoja?

Alasuojan valinnassa on tärkein vyötärön ympärysmitta. Elastinen alasuojan täytyy olla hyvin istuva koska käytössä se vähän venyä. Naruilla kiinnitettävä alasuojan täytyy olla hyvin kiristettyä eikä se saa yhtään heilua. Olisi parasta valita alasuojan joka on vähiten häiritsevä ja johon helposti tottuu jos ei tarvitse erityisesti tiettyä alasuoja.