ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Kypärät

Tuotteet 1-15 / 38

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
 1. Daedo ITF pääsuoja
  38,00 €
 2. Daedo WT mask pääsuoja
  66,00 €
 3. Daedo WT mask pääsuoja
  66,00 €
 4. Daedo ITF pääsuoja
  38,00 €
 5. Adidas IBA nyrkkeilykypärä
  100,00 €
 6. Adidas IBA nyrkkeilykypärä
  100,00 €
 7. Adidas Youth nyrkkeilykypärä
  50,00 €
 8. Adidas Youth nyrkkeilykypärä
  50,00 €
 9. Arawaza WKF naama suoja
  alk. 49,00 €
 10. Century Determination WAKO nyrkkeilykypärä
  alk. 51,00 €
 11. Century Determination WAKO nyrkkeilykypärä
  alk. 51,00 €
 12. Dojo Patrol pääsuoja
  33,00 €
 13. Dojo Sport Chanbara pääsuoja
  41,00 €
 14. Dojo Impact optical mask
  15,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

Tuotteet 1-15 / 38

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Miten valita sopiva päänsuoja?

Päänsuoja on suoja pään ja naaman alueelle. Se pehmentää lyöntejä ja suojaa naarmuilta. Yleensä tarranauhalla kiinnitettävä ja sääddettävä. Korvia varten on aina erikseen paikka päänsuojassa. Päänsuojia on monta eri mallia riipuen käyttötarkoituksesta.

Yleisin päänsuoja on sparrausta varten tehty nyrkkeilykypärä. Nyrkkeilykypäriä on kahta tyyppiä poskipääsuojilla varustettu ja ilma poskipääsuojia eli ottelukypärä. Saatavilla on pehmeämpi sisältö sekä nahka/skintex varustettuja suojaimia.

Pehmeä tekstiilinen sisältö auttaa suojan pysymään paremmin pässä mutta on vaikeampi huoltaa ja alkaa haisemaan helpommin. Nahkaiset ja tekonahkaiset suojat täytyy valita paremmin istuvan suojan että ei jäisi tyhjää tilaa eika suoja heiluisi. Nahkaisen suojan huoltaminen on helpompi ja ovat yleisesti mukavammat ja kestävämmät oikein huolettuna.

Taekwondossa on omat päänsuojat jotka ovat kevyemmät, leuka alue on avoin ja siinä käytetään toisenlaiset kiinnitykset. Taekwondossa on isompi vaara tulla lyödyksi takaraivoon jonka takia suojassa on enemmän pehmennystä takaraivon alueella ja kiinnitys on siirretty leuan alle

On myös toisenlaisia päänsuojaimia jotka ovat tarkoitettu lajeihin jossa käytetään turvalasilla tai muulla vastaavalla varustettu päänsuojaimia Esim. Kendo, laido, kudo jne. Kysy valmentajaltasi ohjeet päänsuojaimeen ostoon.

 

Päänsuojaimen koko?

Tärkeintä päänsuojan valinnassa on että korvat mahtuu ja on oikeassa paikassa päänsuojaimen sisällä mukavasti. Päänsuojain ei saisi heilua tai liikkua päässä. Leukasuojaimella varustettu päänsuojassa täytyy leukaa olla kiinni suojassa mukavasti. Jos jää tyhjää tilaa päänsuojaimeen alkaa päänsuojain hankaamaan eikä suojain ole niin tehokas iskuja vastaan.

Monessa päänsuojaimessa on mahdollista säättää päänsuojaimen korkeutta. Naruilla kiinnittetävissä suojaimissa on se helpompi kun tarranuahalla kiinnittettävissä.

 

Lisätietoja

Koska pääsuojaimia ei saa pestä on treeninjälkeinen huolto erittäin tärkeä. Treenin jälkeen pitäisi ainaa ottaa päänsuojaimen pois laukusta “hengittämään” Nahkaisia suojaimia voi pyyhkiä puhtaalla rätillä edesauttakseen kuivumista ja puhtaanpitoa.

Meillä on saatavilla jotain kaikille. Kingin ja Twinsin Nyrkkeilykypärät ovat nahkamaisia ja venum tai starpron sisältö on pehmeä tekstiiliä. Wacoku, Daedo ja Top Ten malleja on tarkoitettu tiettyihin lajeihin.

Päänsuojaimen lisäksi katso säärisuojaimet, nyrkkeilyhanskat ja hammassuojaimet. Katso myös Fitness ja kehonhuolto tuotteet.