ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Potkutyynyt ja pistehanskat

Tuotteet 1-15 / 70

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
 1. Adidas Double pistehanska
  30,00 €
 2. Arawaza Double Sided Rectangular Precision Mitts pistehanska
  36,00 €
 3. Dojo Makiwara
  alk. 39,00 €
 4. Dojo Makiwara
  alk. 39,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

Tuotteet 1-15 / 70

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Mitä ja ketä varten ovat pistehanskat/potkutyynyt?

Pistehanskat ja potkutyynyt ovat kädessä pidettäviä tai kiinnitettäviä lyönnin harjoittamis välineitä, joilla parannetaan tarkkuutta, voimaa ja tekniikkaa.

Kevyemmät ja pienemmät pistehanskat auttavat kehittämään nopeutta ja tarkkuutta. Ne ovat hyvät myös potkuharjoituksissa, sillä ne pienentävät loukkaantumisriskiä.

Painavammat ja isommat pistehanskat tai potkutyynyt antavat realistisen lyömisen tunteen. Hyvä treeniväline, jos haluaa intensiivisemmän treenin, jossa paranee lyöntivoima sekä tekniikka.

 

Millaisia pistehanskoja ja potkutyynyjä on olemassa?

Pistemaalit ovat kevyet ja erittäin hyviä tarkkuusharjoittelussa.

Pienet ympyrämäiset pistehanskat ovat tarkoitettu enemmän käsi lyöntejä varten. Toinen mahdollinen käyttötarkoitus on kevyemmät potkut korkeammalle.

Pistehanskat jotka ovat pidempiä ja menevät myös ranteen yli, ovat tarkoitettu lyöntejä ja potkuja varten. Pieni kaari pistehanskassa auttaa ottamaan potkuja vastaan paremmin, sillä potkut eivät siten liu'u niin helposti ja näin ollen ne pienentävät valmentajan riskiä tulla lyödyksi. Tämä on monipuolisempi vaihtoehto, kuin pienet pistehanskat.

Seuraava vaihtoehto on mitsit, jotka ovat samankaltaisella kiinnityksellä kuin pistarit. Mitsit ovat yleensä jo hieman painavammat ja ovat saatavilla kaarevina tai ilman kaarevuutta. Ne ovat tarkoitettu vahvempia lyöntejä ja potkuja varten. Useasti valmentajat käyttävät juuri näitä harjoittaessaan ottelijaa kisoja varten, sillä näillä saa harjoitella tekniikkaa monipuolisesti ja suuremmalla voimalla

Potkutyynyt ovat isommat ja paksummat ja ovat tarkoitettu potkuja varten. Potkutyynyjä voi potkaista täydellä teholla ja silti tyyny pehmentää iskun niin, että treenikaveri ei loukkaannu. Yleensä varustettu kolmella kahvalla josta voi pitää kiinni yhdellä tai molemmilla käsillä.

Seinätyynyt ja muut seinään kiinnitettävät ovat tapa harjoitella yksin. Voi harjoitella lyöden rauhallisesti tai suurella voimalla. Hyvä vaihtoehto kotitreenejä varten.

 

Mitä vielä tulisi tietää?

Kokeneemmille suosittelemme nahkaisia pistehanskoja, mitsejä ja potkutyynyjä, koska ne ovat kestävämmät kuin tekonahkaiset tai muut materiaalit. Huolto on yksinkertainen, märällä rätillä pyyhkiminen tai erityisellä hoitoaineella pyyhkiminen. Pistehanskoja yms. ei saa lyödä puu, metalli tai muilla vastaavilla välineillä.

Löydät meiltä sopivat nyrkkeilysiteet, hanskat ja jalkasuojaimet, jotta voit mukavasti treenata. Kotitreeneissä käteviä ovat matot ja kehonhuoltotuotteet.