BJJ puvut

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
 1. Starpro Americana BJJ puku
  alk. 30,00 €
 2. Tatami Nova Kids BJJ puku
  55,00 €
 3. Tatami Nova Absolute BJJ puku
  75,00 €
 4. Tatami Hokori BJJ puku
  76,00 €
 5. Tatami Nova MK4 BJJ puku
  78,00 €
 6. Tatami Nova Minimo 2.0 BJJ puku
  81,00 €
 7. Venum Contender 2.0 BJJ puku
  90,00 €
 8. Venum Contender 2.0 BJJ puku
  90,00 €
 9. Venum Contender 2.0 BJJ puku
  90,00 €
 10. Venum Contender 2.0 BJJ puku
  90,00 €
 11. Venum Contender 2.0 BJJ puku
  90,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

BJJ-puvut – kattava osto-opas


Tämän asiakirjan tarkoituksena on antaa sinulle neuvoja BJJ-puvun ostamiseen - toisin sanoen, mitkä koot sopivat parhaiten tietyille vartalotyypeille ja tietyn kokoisille vartaloille. Annamme sinulle myös yleisiä neuvoja siitä, mitä miltäkin tuotteelta voi odottaa ja miten parhaiten pidät huolta tuotteistasi. Kuten sanottua, kyseessä ei ole kaikenkattava lista, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin mikäli sinulla on jotakin kysyttävää.


Osto-opas vaihe vaiheelta


Vaihe 1 – Valitse suosikkituotteesi verkkosivustoltamme
Vaihe 2 – Tarkista, että olet tilaamassa oikean koon lukemalla alta löytyvät ohjeet
Vaihe 3 - Kun tilauksesi on toimitettu, avaa pakkaus ja varmista, että lähetetty tuote on oikea ja oikeankokoinen.
Vaihe 4 – Tarkista, onko tuote virheetön. Joskus vaatekappaleessa saattaa olla irtonaista puuvillaa tai irtolankoja. Arvaa mitä? Tämä on normaalia. Lyön vetoa, että jos menisit suosikkikauppaasi, löytäisit monesta tuotteesta irtolankoja. Kyseessä on pikku juttu, haet vain sakset ja napsautat langan poikki. Nykäise saumaa hieman ja mikäli se tuntuu pitävältä, ei ongelmaa. Ylimääräiset langanpätkät johtuvat tuotantovaiheen ylimääräisistä tikkauksista, eivätkä ole meidän syytämme. Seisomme tuotteidemme takana 100-prosenttisesti ja
tarjoamme aina parasta asiakaspalvelua, joten mikäli tuotteessasi on reikä, repeämä, tahra jne, lähetä meille sähköpostia ja hoidamme asian saman tien. Mikäli tuotteessasi on ainoastaan hieman irtopuuvillaa, mutta ei vaurioita, leikkaa vain ylimääräinen osa pois.
Vaihe 5 – Kokeile pukua ja varmista, että kaikki sopii hyvin. Mikäli minkä tahansa tuotteesi kohdalla ilmenee ongelmia käytettyäsi sitä, otathan meihin yhteyttä, jotta voimme korjata asian.


Miten pidät huolta BJJ GIstäsi


Vuosien mittaan BJJ GIn parhaasta hoidosta on liikkunut monia myyttejä, joten nyt kerromme sinulle, miten pidät parhaiten huolta uudesta BJJ GIstäsi. Huomioithan, että tässä osiossa annetut ohjeet ja neuvot pätevät vain Budopunktin pyymiin BJJ GIhin.


Pesu


Jotkut saattavat väittää, että sinun on pestävä BJJ GIsi etikalla säilyttääksesi värin tai ruokasoodalla säilyttääksesi sen "puhtaanvalkoisena". Tämä ei ole tarpeen Tatami Fightwear BJJ GIden kohdalla. Näin pidät parhaiten huolta uudesta GIstäsi.

Pese BJJ GIsi aina 30–40 asteessa. Korkeammassa lämpötilassa pesu saattaa liiallisen kutistumisen lisäksi saada takin kauluksen kiertymään. Kaikkien BJJ GImme kauluksissa on CVA-kumista valmistettu sisus, joka vahvistaa kaulusta ja tekee siitä kestävämmän. Pesu ja kuivaus korkeissa lämpötiloissa voi saada kauluksen vääntymään pois muodostaan.

Pese GIsi aina nurinpäin. Tämä estää muita vaatteita tai myös itse GItä hankaamasta kangasta. Erityisesti värillisten BJJ GIden kohdalla tämä auttaa säilyttämään GIn värin oikeana pidempään.

Jos mahdollista, pese orgaanisella tai ei-biologisella pesuaineella. Tämä minimoi kemikaalien vaikutuksen GIn kankaaseen.

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kaikkien BJJ GImme värit säilyvät hyvin. Puvut käsitellään valmistuksen aikana erityisellä väriaineen sinetöintikäsittelyllä, joten pukua ei tarvitse pestä millään muulla tuotteella (esim. etikka, ruokasooda, jne.).


KUIVAAMINEN


Älä laita BJJ GItäsi missään olosuhteissa kuivausrumpuun, sillä tämä aiheuttaa suurta kutistumista ja altistaa koko BJJ GIn rasitukselle, joka johtaa muodon katoamiseen (katso yltä korkeissa lämpötiloissa pesusta).
Anna GIsi kuivua aina luonnollisesti, älä aseta sitä kuivumaan kuumia pintoja vasten, kuten lämpöpattereita tai pyyhekuivaimia. Suosittelemme asettamaan GIn pyykkitelineelle ja sijoittamaan telineen noin metrin päähän lämpöpatterista. Näin lämmin ilma pääsee kiertämään ja kuivaamaan GIn ilman liian korkean lämpötilan vaikutusta.


SILITTÄMINEN


Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat silittää GInsä, silitäthän sen nurja puoli ulospäin, äläkä silitä vahvikepaikkojen päältä. Vaikkakin GIn vahvikepaikat ovat kudottua materiaalia, saattavat ne silti joskus tarttua silitysraudan pohjaan.


KUTISTUMINEN


Kaikki BJJ GIt kutistuvat luonnollisesti hieman (riippumatta siitä, mitä jotkut tuotemerkit saattavat väittää!). Puuvilla on materiaali, joka imee runsaasti vettä pesun aikana. Kun GI sitten kuivuu, materiaali vetäytyy takaisin ja tiivistyy tiukimpaan
muotoonsa. Mikäli puku kuivataan korkeassa lämpötilassa, vesi haihtuu materiaalista nopeammin ja puuvilla tiivistyy tai kutistuu enemmän. Tämän vuoksi pesu ja kuivaus olisi syytä suorittaa niin matalassa lämpötilassa kuin mahdollista.


Naisten BJJ GIt


Kuten miehiä, myös naispuoleisia BJJ urheilijoita löytyy kaikenmuotoisina ja –kokoisina, joten olemme lisänneet valikoimaan muutamia uusia kokoja naisille. HUOM – USEIMMILLE NAISILLE MAHTUU MYÖS MIESTEN XS-KOKO


Lasten BJJ GIt


Kuten aikuisia, myös lapsia löytyy kaikenmuotoisina ja kokoisina eri ikäisinä. Tämän vuoksi emme määritä lapsen ikää vaan lapsen pituuden.

Käännetty alkuperäisestä Tatami Fightwearin julkaisemasta artikkelista.