VUODEN SUURIN ALENNUSMYYNTI -  VALIKOI 500 TUOTTEEN JOUKOSTA     |     ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Kuntopallot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kuntopallot - monipuolinen treeniväline

Kuntopallot ovat monipuolisia treeniväineitä, joita käytetään laajasti monen lajin parissa, sekä kuntoutuksessa. Käytetään nopeuden, räjähtävyyden ja voiman parantamiseksi. Kuntopallo sopii käytettäväksi kotona, kuntosalilla ja ulkona. Kotona ei suositella heittoharjoituksia ja asfaltilla ei suositella kumipintaisen kuntopallon käyttöä.

Kuntopallo harjoitukset ovat kokovartalon harjoituksia. Harjoituksia on monenlaisia esim. heittoja, pitoja, syöttöjä yms. Kuntopalloja on saatavilla monia eri painoisia, joten valikoimasta löytyy sopiva kaiken tasoisille.

 

Millaisia kuntopalloja on saatavilla?

Saatavilla on slam ball, wall Ball, sekä standarti kuntopallo. Kaikissa näissä on yhteistä se, että ne ovat pyöreitä palloja jotka painavat n. 1 - 10 kg ja niitä käytetään voima-, kunto- yms. liikuntaa varten. Erot on täytteessä, materialista ja käyttötarkoituksessa.

Kuntopallojen ulkomateriaali voi olla nahka, tekonahka, PVC, kumi, yms.
Millä kuntopalloja täytetään? Yleensä kuntopalloja täytetään tekstiili jätteellä, ilmalla, hiekalla tai näiden yhdistelmällä.

Kuntopallojen tyyppit:

Slam ballissa on kestävä kuminen ulkopinta ja se on tarkoitettu heittelyä ja slämmäämistä varten. Slam ball ei kimpoa takaisin, koska se on täytetty hiekalla. Slam ball on täydellinen vaihtoehto, jos haluat heittää palloa seinää tai lattia vasten täydellä voimalla.

Wall ball on nahkainen (kalliimpi) tai tekonahkainen (halvempi) ulkopinnalta ja on täytetty yleensä tekstiilijätteellä tmv. Wall ball on muihin kuntopallohin verrattuna isompi ja pehmeämpi. Nahkainen ulkokuori antaa hyvän pidon, jonka ansiosta pallo pysyy mukavasti kädessä. Erinomainen treeniväline lisäpainoksi harjoitteluun.

Perus kuntopallo eli PVC-stä tehty ja ilmalla täytetty pallo on saatavana eri painoisina. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat pallon joka pomppii hyvin. Tällä saat treenattua hyvin räjähtävyyttä ja nopeutta.