ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Century VERSYS VS.2 paininukke

599,99 €
Ei varastossa

Century VERSYS VS.2 taistelusimulaattori on erittäin toiminnallinen Grappling Dummy. Century VERSYS VS.2 taistelusimulaattorin innovatiivisen pintamateriaalin ansiosta on harjoittelijoilla mahdollisuus treenata yhteenottoja/ tarttumisia ylä- ja alavartaloon. Century VERSYS VS.2 taistelusimulaattori soveltuu Takedowns:eihin, toinen toistaan seuraaviin tilanteisiin, kuten käsivarsikoukkuihin, jalkapihteihin ja heittoihin. Tämä taistelusimulaattori mahdollistaa täydelliset treenit ilman harjoituskaveria.

Grappling Dummie:n käsivarret ja jalat ovat pehmeästä, joustavasta materiaalista. Century VERSYS VS.2 taistelusimulaattorin erityinen sisusmateriaali pitää huolen mahdollisimman realistisistä ominaisuuksista kaikissa harjoituksissa . Lisäksi Century VERSYS VS.2taistelusimulaattori palautuu automaattisesti takaisin alkuasentoon.

Century VERSYS VS.2 taistelusimulaattori verrattuna toisiin simulaattoreihin, on tämä 40% kevyempi, mikä tekee harjoittelusta turvallisempaa ja antaa mahdollisuuden useampiin liikkeisiin. Century VERSYS VS.2taistelusimulaattori on kolmijalkainen ja seisoo siten tukevasti.

Soveltuvuus vapaa-ajanurheilu, Vaativa urheilu
Materiaali: Tekonahka
Nyrkkeilysäkki toimitetaan täytettynä.
Korkeus: 150 cm
Halkaisija: 66 cm
Paino: n. 32 kg
Simulaattori: BJJ / MMA / Judo / Wrestling / Grappling harjoituksiin
Patentoitu 3-jalkastruktuuri erityisellä painotuksella takaa vakauden
Realistiset ominaisuudet
40% kevyempi kuin muut Grammling Dummys, tekee useammista harjoitustekniikoista mahdollista
Monipuoliset heitto- potku- ja tarttumismahdollisuudet
Paino: 24 kg
n. 150 cm korkea/pitkä