ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Arawaza

2 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
  1. Arawaza karatevyö
    6,00 €
  2. Arawaza karatevyö
    alk. 6,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

2 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

Arawaza - nr. 1 karate brändi

Arawaza on laadukas kampailulajituotteiden valmistaja, joka keskittyy karatetuotteisiin. Hyvä valikoima kaiken tasoisille harrastajille, sekä ammattilaisille. Arawaza tarjoa kaikkea, mitä karatessa tarvitaan. Lisäksi valikoimasta löytyy treenikasseja, maskeja, pistehanskoja ja potkutyynyjä.

Valikoimassa on WKF (World Karate Federation) sertifioituja tuotteita ja tavallisia treenituotteita. WKF Sertifiointi on tärkeä kisoissa. Isoimmissa kisoissa ei saa kisailla, ilman sertifioituja varusteita. Aloittelijoille sopii hyvin varusteet ilman sertifiointia. Sertifioidut varusteet ovat yleensä kalliimpia.

Arawaza karate kimonot jakautuvat kahteen tyyppiin. Kumite tyyli jonka kimono on ohuempi, kevyempi ja tarkoitettu kahden ottelijan välisessä ottelussa käytettäväksi. Kata tyyli, jonka kimonossa on lyhyemmät hihat, on valmisetettu vahvemmasta materiaalista ja kimonon takki on hieman pidempi. Kata gi on tarkoitettu liikesarjojen suoritamiseksi.

Lue tästä miten valita oikeat karatehanskat, jalkasuojaimet, karatekimonot, vyöt ja rintapanssarit. Kotitreenneissä hyödyllisiä ovat myös matot ja nyrkkeilysäkit.