ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE
Budopunkt Fairtex Muay Thai equipment

Fairtex

Tuotteet 1-15 / 87

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
 1. Fairtex VS2 sauna puku
  alk. 87,00 €
 2. Fairtex Ball Bearing hyppynaru
  30,00 €
 3. Fairtex Sparring nyrkkeilykypärä
  99,00 €
 4. Fairtex Diagonal Vision lace up nyrkkeilypärä
  119,00 €
 5. Fairtex Competition nyrkkeilypärä
  alk. 100,00 €
 6. Fairtex Full Face nyrkkeilypärä
  119,00 €
 7. Fairtex Full Face nyrkkeilypärä
  119,00 €
 8. Fairtex Kids nyrkkeilypärä
  89,00 €
 9. Fairtex Competition nyrkkeilypärä
  alk. 100,00 €
 10. Fairtex Sparring MMA hanskat
  alk. 63,00 €
 11. Fairtex Super Sparring MMA hanskat
  85,00 €
 12. Fairtex Super Sparring MMA hanskat
  85,00 €
 13. Fairtex BGV1 nahkaiset nyrkkeilyhanskat
  alk. 99,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

Tuotteet 1-15 / 87

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Fairtex - Thaimaassa valmistetut laadukkaat kamppailuvarusteet

Fairtex on Muay thai:hin ja MMA:han keskittyvä kampailuvarusteiden valmistaja.

Varusteita voi käyttää nyrkkeilyssä ja säkkiharjoitelussa.

Valikoimassa on nahka- ja tekonahkanyrkkeilyhanskat, Säärisuojaimet, MMA-Hanskat, pistehanskat, potkutyynyjä ynnä muuta.

Fairtexin Nyrkkeilyhanskat ovat hieman lyhyemmät, kuin muut nyrkkeilyhanskat. Useasti 10oz hanskat eivät mahdu isompiin käsiin, mutta fairtex 10oz hanskoissa tilaa.

Fairtexin nyrkkeilyvarusteet valmistetaan laadukkaasta nahasta käsityönä Thaimaassa. Tuotevalikoimassamme on yksilöllisesti suunniteltuja sparraus- ja säkkihanskoja kaikille thainyrkkeilyn ja vapaaottelun harrastajille. Kaikki varusteet Fairtexiltä: nyrkkeilysiteet, asut, suojukset ja nyrkkeilysäkit. 

Fairtex tunnetaan kamppailulajien maailmassa erityisesti thainyrkkeilyvarusteistaan ja Aasian parhaimpiin lukeutuvista harjoittelukeskuksistaan. Jatkuva innovatiivisuuden tavoittelu ja tuotekehitys ovat brändin perusta.

Fairtexillä on kokemusta kamppailulajeista kaikilla tasoilla, joten meiltä löytyy myös kokemusta lajin erikoispiirteistä. Teknisen suunnittelun osaaminen ja nyrkkeilijöiden tarvitsemat käytännön ominaisuudet yhdistyvät onnistuneesti tuotteiden valmistuksessa. Näin pystytään kehittämään laadukkaita ja yksilöllisiä nyrkkeilyvarusteita. 

 

"Inspiroidu" on Fairtexin motto.

Fairtexin brändi juontaa juurensa vuoteen 1958, jolloin nimi rekisteröitiin ensimmäisen kerran Thaimaassa. Yritys valmisti ja myi t-paitoja ja nousi Thaimaan ykkösbrändiksi. Lähes kaksikymmentä vuotta myöhemmin Fairtexin perustaja ja luoja Philip Wong perusti thainyrkkeilykeskuksen Bangokin lähistölle rakkaudesta ja intohimosta tähän lajiin.

Hän halusi myös auttaa lapsia ja miehiä saavuttamaan paremman elintason tarjoamalla mahdollisuuden päästä pois kadulta liikunnan kautta. Kauas kaupungin melusta rakennettu keskus tarjosi rauhallisen ja ammattimaisen harjoitteluympäristön. Yrityksen toiminta perustuu rehellisiin arvoihin ja urheilun arvostamiseen. 

1980-luku oli yritykselle käänteentekevä: Fairtexin Muay Thai -keskus oli eräs ensimmäisiä urheilukeskuksia, joka vastaanotti urheilijoita Euroopasta, Japanista ja Yhdysvalloista. Myös naiset ryhtyivät harrastamaan lajia, mikä oli suorastaan tabu Thaimaassa vielä 80-luvulla.

Vuonna 1993 Wong toteutti suuren unelmansa ja perusti Yhdysvaltoihin thainyrkkeilykeskuksen. Ensimmäinen keskus perustettiin Arizonaan. Fairtexin perustaja näki ja huomasi, miten thainyrkkeilyä pidettiin vaarallisena lajina Yhdysvalloissa, sillä harjoitteluolosuhteiden ja varusteiden aiheuttamia loukkaantumisia oli liian paljon. Wong ryhtyi tästä syystä luomaan ja kehittämään alan todellisia tarpeita vastaavia varusteita Fairtexin kautta. Siitä lähtien Fairtex on ollut yksi johtavista thainyrkkeilyvarusteiden valmistajista ja kehittäjistä.

Yksi suurimpia thainyrkkeilyn keskuksia sijaitsee Pattayassa Thaimaassa. Fairtex Muay Thai Fitness Sport Center ja hotelli tarjoaa sopivat puitteet eri lajien harrastajille.

Fairtex ja Wong ovat luoneet edellytykset, joiden avulla ulkomaiset thainyrkkeilijät voivat kilpailla Thaimaassa ja edistää siten alan kehittymistä paikallisten alan harrastajien keskuudessa ja ulkomailla.

Tällä hetkellä Fairtex tunnetaan luotettavista tuotteistaan alan ammattilaisten, maailmanmestareiden, valmentajien ja jälleenmyyjien keskuudessa. Fairtex on todellinen kamppailulajien innovatiivisten varusteiden luoja, joka haluaa varmistaa parhaan mahdollisen suorituksen.

Fairtex on sitoutunut luomaan ja kehittämään sopivat harjoitteluolosuhteet thainyrkkeily- ja vapaaottelu-urheilijoille vuodesta 1975 alkaen. Keskusten perustaminen Thaimaan ohella myös Japaniin ja Yhdysvaltoihin on tuonut useiden eri kansallisuuksien edustajia lajin pariin. Fairtex on eräs merkittävimpiä thainyrkkeily-yhteisön perustajia ja kehittäjiä.

Lue tästä miten valita oikeat nyrkkeilyhanskat ja säärisuojat. Katso myös nyrkkeilysäkit ja pistehanskat, jotta voit käyttää uusia varusteita myös kotona.

Tutustu Fairtexin laadukkaisiin thainyrkkeily- ja vapaaotteluvarusteisiin: hanskat, nyrkkeilysäkit, suojukset ja asut. Budopunkt: kamppailulaji-, fitness- ja joogavarusteiden erikoisliike.