TUTUSTU LOPPUVUODEN TARJOUSKAMPANJOIHIN   |   ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE
Budopunkt Jako teamwear

Jako

VUODEN PARHAAT HINNAT NYT   |   KLIKKAA TÄSTÄ TUTUSTU KAIKKIIN ALENNETTUIHIN TUOTEMERKKEIHIN JA LOPPUMYYNTITARJOUKSIIN
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Jako on saksalainen tiimituote-valmistaja, jonka juuret ovat nimenomaan tiimiurheilulajeissa.Olemme  nopea ja luotettava toimija asiakkaillemme. Tänä päivänä, joukkueet eri puolilta maailmaa, kouluttavat ja kilpailevat tuotteissamme.

Tiedämme kuinka tärkeää on, että jokaiselle joukkueelle on luotettava tiimituotteiden  toiittaja. Toimitamme yli 400 artikkelia 30 000 variaatioissa asiakkaillemme yli 50 maassa, erittäin lyhyessä ajassa.

Yli viiden vuoden ajan olemme toimittaneet tuotteitamme tiimeille ympäri maailman.. Tämän ansiosta klubit tarjoavat mahdollisuuden suunnitella tuotetilauskensa pitkällä aikavälillä ja pystyvät jatkuvasti tekemään toistuvat tilaukset. Ilman odotusta - olemme nopea ja luotettava.

Jokainen joukkue pitää tärkeänä erottuvaa ulkonäköä. Kuusi joukkuevalikoimaa, yksitoista jersey-mallia ja perusmalleja, kokoelma kattaa koko spektrin vapaa-ajasta koulutukseen ja urheiluvaatteisiin.

Tiedämme kuinka tärkeää on suuri valikoima. 16 värivaihtoehtoa, jolloin jokainen joukkue löytää oikean sävyn. 116 - 6XL koko valikoimasta löytyy oikea koko kaikille tiimin jäsenille. Naisten lyhyet ja pitkät lyhyet ja lyhyet housut täydentävät ohjelmaa täydellisesti.

Kaikki artikkelit tarjoavat myös tarpeeksi tilaa yksilölliselle viimeistelylle. Tämä tekee asuista ainutlaatuisen. Joukkue - asu.