Jopa -70%   |   Yli 500 lahjaideaa    |   Katso tuotteita >


Budopunkt Fairtex Muay Thai equipment

Fairtex

Tuotteet 1-12 / 52

Sivu
per sivu
Set Descending Direction
 1. Fairtex nyrkkeily linimentti spray
  -50%
  Fairtex nyrkkeily linimentti spray
  Tarjoushinta 4,00 € Regular Price 8,00 €
 2. Fairtex käsi-nauha
  -50%
  Fairtex käsi-nauha
  Tarjoushinta 5,00 € Regular Price 10,00 €
 3. Fairtex Namman Muay Nyrkkeilyvoide
  -50%
  Fairtex Namman Muay Nyrkkeilyvoide
  Tarjoushinta 5,00 € Regular Price 10,00 €
 4. Fairtex käsisiteet
  alk. Tarjoushinta 15,00 € alk. Regular Price 15,00 €
 5. Fairtex kyynärpääsuojus
  Tarjoushinta 22,40 € Regular Price 32,00 €
 6. Fairtex Blue Stripe thainyrkkeilyhousut
  Tarjoushinta 31,50 € Regular Price 45,00 €
 7. Fairtex Plain thainyrkkeilyhousut
  35,00 €
 8. Fairtex MMA hanskat Avonaisella Peukalolla
  alk. Tarjoushinta 37,10 € alk. Regular Price 53,00 €
 9. Fairtex Triangle thainyrkkeilyhousut
  45,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

Tuotteet 1-12 / 52

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Fairtexin nyrkkeilyvarusteet valmistetaan laadukkaasta nahasta käsityönä Thaimaassa. Tuotevalikoimassamme on yksilöllisesti suunniteltuja sparraus- ja säkkihanskoja kaikille thainyrkkeilyn ja vapaaottelun harrastajille. Kaikki varusteet Fairtexiltä: nyrkkeilysiteet, asut, suojukset ja nyrkkeilysäkit. 

 

Tutustu Fairtexin laadukkaisiin thainyrkkeily- ja vapaaotteluvarusteisiin: hanskat, nyrkkeilysäkit, suojukset ja asut. Budopunkt: kamppailulaji-, fitness- ja joogavarusteiden erikoisliike

____

Fairtexin nyrkkeilyvarusteet – aitoa thaimaalaista käsityötä

Fairtex tunnetaan kamppailulajien maailmassa erityisesti thainyrkkeilyvarusteistaan ja Aasian parhaimpiin lukeutuvista harjoittelukeskuksistaan. Jatkuva innovatiivisuuden tavoittelu ja tuotekehitys ovat brändin perusta. Fairtexillä on kokemusta kamppailulajeista kaikilla tasoilla, joten meiltä löytyy myös kokemusta lajin erikoispiirteistä. Teknisen suunnittelun osaaminen ja nyrkkeilijöiden tarvitsemat käytännön ominaisuudet yhdistyvät onnistuneesti tuotteiden valmistuksessa. Näin pystytään kehittämään laadukkaita ja yksilöllisiä nyrkkeilyvarusteita. 

"Inspiroidu" on Fairtexin motto. 

Fairtexin brändi juontaa juurensa vuoteen 1958, jolloin nimi rekisteröitiin ensimmäisen kerran Thaimaassa. Yritys valmisti ja myi t-paitoja ja nousi Thaimaan ykkösbrändiksi. Lähes kaksikymmentä vuotta myöhemmin Fairtexin perustaja ja luoja Philip Wong perusti thainyrkkeilykeskuksen Bangokin lähistölle rakkaudesta ja intohimosta tähän lajiin. Hän halusi myös auttaa lapsia ja miehiä saavuttamaan paremman elintason tarjoamalla mahdollisuuden päästä pois kadulta liikunnan kautta. Kauas kaupungin melusta rakennettu keskus tarjosi rauhallisen ja ammattimaisen harjoitteluympäristön. Yrityksen toiminta perustuu rehellisiin arvoihin ja urheilun arvostamiseen. 

1980-luku oli yritykselle käänteentekevä: Fairtexin Muay Thai -keskus oli eräs ensimmäisiä urheilukeskuksia, joka vastaanotti urheilijoita Euroopasta, Japanista ja Yhdysvalloista. Myös naiset ryhtyivät harrastamaan lajia, mikä oli suorastaan tabu Thaimaassa vielä 80-luvulla.

 

Vuonna 1993 Wong toteutti suuren unelmansa ja perusti Yhdysvaltoihin thainyrkkeilykeskuksen. Ensimmäinen keskus perustettiin Arizonaan. Fairtexin perustaja näki ja huomasi, miten thainyrkkeilyä pidettiin vaarallisena lajina Yhdysvalloissa, sillä harjoitteluolosuhteiden ja varusteiden aiheuttamia loukkaantumisia oli liian paljon. Wong ryhtyi tästä syystä luomaan ja kehittämään alan todellisia tarpeita vastaavia varusteita Fairtexin kautta. Siitä lähtien Fairtex on ollut yksi johtavista thainyrkkeilyvarusteiden valmistajista ja kehittäjistä.

Yksi suurimpia thainyrkkeilyn keskuksia sijaitsee Pattayassa Thaimaassa. Fairtex Muay Thai Fitness Sport Center ja hotelli tarjoaa sopivat puitteet eri lajien harrastajille. Lue lisää keskuksesta täältä: http://fairtexpattaya.com/

Fairtex ja Wong ovat luoneet edellytykset, joiden avulla ulkomaiset thainyrkkeilijät voivat kilpailla Thaimaassa ja edistää siten alan kehittymistä paikallisten alan harrastajien keskuudessa ja ulkomailla.

Tällä hetkellä Fairtex tunnetaan luotettavista tuotteistaan alan ammattilaisten, maailmanmestareiden, valmentajien ja jälleenmyyjien keskuudessa. Fairtex on todellinen kamppailulajien innovatiivisten varusteiden luoja, joka haluaa varmistaa parhaan mahdollisen suorituksen.

Fairtex on sitoutunut luomaan ja kehittämään sopivat harjoitteluolosuhteet thainyrkkeily- ja vapaaottelu-urheilijoille vuodesta 1975 alkaen. Keskusten perustaminen Thaimaan ohella myös Japaniin ja Yhdysvaltoihin on tuonut useiden eri kansallisuuksien edustajia lajin pariin. Fairtex on eräs merkittävimpiä thainyrkkeily-yhteisön perustajia ja kehittäjiä.

 

- Inspiroidu -