POSTIN AUTOMAATTI 2.99€   |   NOPEA TOIMITUS   |   14 PÄIVAN PALAUTUSOIKEUS

Mizuno

2 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
  1. Mizuno vyö
    alk. Tarjoushinta 8,50 € alk. Regular Price 17,00 €
  2. Mizuno Kodomo 2 judopuku
    alk. 32,00 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

2 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

MIZUNO: Judo Gi & Judo vyöt
Vuonna 1906 perustettu Rhachi Mizuno Osakassa (Japani). Laaja tuotevalikoimansa ansiosta tämä japanilainen brändi tunnetaan hyvin judo-urheilijoista ympäri maailmaa. Mizuno on kehittynyt yli vuosisadan ajan maailmanlaajuiseksi  toimijaksi ja on nyt yksi monien eri urheilulajien varustetoimittaja.


Merkki korkealaatuisille judo-laitteille
Mizuno kehittää tuotteitaan mottona "odottaa enemmän", joten Mizuno judogi ammattilaisille, jotka asettavat erityisen suuria vaatimuksia kimonolle. Erityisen tyylikäs GI-kortti vaikuttaa asun kantamiseen ja luo ainutlaatuisen ja ammattimaisen ulkonäön. Materiaalin mukavuusominaisuuksia on vahvistettu erityisesti japanilaisesta laadusta monien vuosien ajan. Tämä tekee puvuista niin suositun. Tuotteet ovat erityisesti japanilaiset ja brasilialaiset maajoukkueiden käytössä  ja huippu-urheilijat, maailmanmestarit käyttävät näitä asusteita.


Japanilainen maajoukkue käyttää Mizuno judo -välineitä
Japanin maajoukkue on yksi maailman menestyksekkäimmistä ja kunnianhimoisista judo- ryhmistä. Aiemmin  joukkue voitti voitot japanilaisen brändin Mizunon puvuilla.