VUODEN SUURIN ALENNUSMYYNTI -  VALIKOI 500 TUOTTEEN JOUKOSTA     |     ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE
Twins

Twins

6 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
 1. Twins Competition Leather nyrkkeilykypärä
  alk. Tarjoushinta 62,00 € alk. Regular Price 99,00 €
 2. Twins Training Skintex nyrkkeilykypärä
  104,95 €
 3. Twins Competition Leather nyrkkeilykypärä
  alk. Tarjoushinta 62,00 € alk. Regular Price 99,00 €
 4. Twins BGVL3 nyrkkeilyhanskat
  129,95 €
 5. Twins nyrkkeilyhanskat
  alk. 78,00 €
 6. Twins BGVL9 nyrkkeilyhanskat
  129,95 €
Ladataan ...Lataa lisää ...

6 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

Twins Special - Thaimaa laatu

Twins on laadukas kamppailulajivarusteiden valmistaja, joka keskittyy muay thaihin ja nyrkkeilyyn. Twins tunnetaan tuotteiden kestävyydestä. Hyvä vaihtoehto kaiken tasoisille.

Twinsin valikoimasta löydat nyrkkeilyhanskat, säärisuojaimet ja päänsuojaimet. Suojaimien lisäksi löytyy potkutyynyt, pistehanskat, vaatteet, reput ja valmentajan suojaimet.

Twinsin nyrkkeilyhanskat ovat monien suosikkeja mukavuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Nahkaiset nyrkkeilyhanskat ja säkkihanskat ovat hyvä valinta, jos tiedät jatkavasi lajin parissa pidempään.

Twinsin pääsuojat ja säärisuojat ovat kevyitä. Säärisuojaimet ja päänsuojaimet on saatavilla nahkaisina ja tekonahkaisina. Twinsin päänsuoja on sisältä ja ulkoa nahkainen, jonka ansiosta se on helpompi huoltaa.

Lue tästä miten valita oikeat nyrkkeilyhanskat ja säärisuojat. Katso myös nyrkkeilysäkit ja pistehanskat, jotta voit käyttää uusia varusteita myös kotona.