ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Palautus

Tilaajalla on 14-päivän palautusoikeus, jonka aikana voi palauttaa myyntikelpoiset tuotteet.

Tuotteita voi kokeilla, jotta tuotteen sopivuus/sopimattomuus varmistuu, mutta kokeilun aikana on varmistettava, että tuotteet ja sen pakkaukset pysyvät ehjänä.

Huomio! Tuotteen kokeilu ei tarkoita; esim. nyrkkeilyhanskalla säkin lyömistä tai joogamatolla treenamista yms.


Tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessa ja pakattu samalla tavalla, kuin se on saapunut perille.

Jos tuotteen pakkaus on mahdollista avata niin, että pakkaus pysyy ehjänä, asiakas sitoutuu myös avaamaan pakkauksen niin.Jos pakkausta ei saa auki rikkomatta sitä, niin  kuluttaja ei ole vastuussa rikotusta pakkauksesta.

 

Jos tuotteen alkuperäispakkaus vaurioituu tai tuotteen kokeilun aikana tuote vaurioituu (asiakkaan toimesta) on Budopunktilla oikeus vähentää asiakkaalle palautettavista rahoista tuotteen vahinkoa vastaava korvaus.


Korvauksen määrä riippuu siitä, miten pahasti tuote on vaurioitunut. Korvauksen määrä ilmoitetaan heti, kun tuotteen vahingot ovat tarkastettu.


Palautuksen lähettäminen


Täytä palautuslomake (lataa tästä), Pakkaa lomake ja palautettava tuote/tuotteet ja lähetä paketti takaisin meille. Kerro palautuksesta tai vaihdosta meille sähköpostilla: info@budopunkt.fi.

Palautuksen toimituskulut (7.49€) maksaa asiakas, ellei asiakkaalle ole lähetetty väärää tai viallista tuotetta. 

 

Toimituskulut molempiin vaihtosuuntiin (vanha tuote asiakkaalta takaisin Budopunktiin, uusi tuote Budopunktista asiakkaalle) maksaa Asiakas, ellei Asiakkaalle ole lähetetty väärää tai viallista tuotetta. Sama palautuksen lähetyskulu (7.49€) koskee molempia toimitussuuntia.

Postin pakettiautomaattilähetyksen voi palauttaa lähimpään pakettiautomaattiin palautuskoodilla, joka tulee yhdessä postin saapumisilmoitusviestissä, tai koodin voi luoda tästä käyttämällä lähetyksen lähetystunnusta. Tilaajan ei tarvitse maksaa postikuluja lähetysvaiheessa, mutta Budopunkti vähentää lähetyskulut palautettavasta summasta.

Jos tilaus lähetettiin kuriirin kautta, täytyy tilaajan ottaa yhteyttä Budopunktiin, joka järjestää kuriirin itse. Tilaajan ei tarvitse maksaa mitään kuriiri palvelusta, vaan Budopunkt vähentää sen palautuksen summasta. Budopunkt tiedottaa tilaajalle lähetyskustannuksen ennen kuriirin järjestämistä.

Ostosumman palauttaminen

Budopunkt palauttaa tilaajan maksaman summan, kun tuotteet ovat saapuneet perille ja ne ovat tarkastettu.

Tilaajan täytyy palauttaa tuotteet 14 päivän aikana, tai esittää todistuksen siitä, että tuotteet ovat lähetetty 14 päivän kuluessa.

Budopunkt voi kieltäytyä takaisinmaksusta, kunnes palautettava tuote on saapunut perille tai ostaja on toimittanut todisteen siitä, että tuote on saapunut meille perille, riippuen siitä kumpi tapahtuu aikaisemmin.

14-päivän palautusoikeus ei ulotu tuotteisiin, jotka; ovat valmistettu ostajan tarpeiden mukaisesti (custom tuotteet); Tuotteet jotka vanhenevat nopeasti; Isot tuotteet(esim. Nyrkkeilysäkit, Palapeli ja judomatot),


Palautusoikeus ei myöskään ulotu avattuihin/kokeiltuihin tuotteisiin, joita ei terveys- ja hygieniasyistä voi myydä eteenpäin; Esim. Nyrkkeilysiteet, Hammassuojat, Ala-ja rintasuojat).

Palautusoikeus ei ulotu oikeushenkilölle. Kuluttajansuojan käsitteen mukaan kuluttaja on siviilihenkilö.

Palautettaessa tuotteen/tuotteet kuriirin kautta, voi kuriiri kieltäytyä tuotteiden vastaanottamisesta jos; tuotteet eivät ole turvallisesti pakattua. Ostaja kustantaa toisen kerran tilatun kuriirin kulut.