POSTIN AUTOMAATTI 2.99€   |   NOPEA TOIMITUS   |   14 PÄIVAN PALAUTUSOIKEUS

Palautus

Voit palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän kuluessa niiden ostamisesta. Palautettavien tuotteiden on oltava moitteettomassa kunnossa. Myös vialliset tuotteet voi palauttaa.

 

Et voi palauttaa:

- käytettyjä tuotteita tai tuotteita, joihin on tarttunut hajua

- hygieniatuotteita, kuten esimerkiks käsisiteet, hammassuojat, alasuojat ja rintasuojat

- teet

- nyrkkeilysäkit, nyrkkeilysäkit jalustalla ja paininuket

- pala-, judo- ja painimatot

 

Asiakas maksaa palautuskulut, jos kyseessä ei ole viallisen tuotteen palautus. Pakettiautomaatilla tilatut tuotteet voi palauttaa samalla koodilla ja Budopunkt maksaa toimituskulut, mutta toimituskulut vähennetään sinulle palautettavasta summasta.

Voit vaihtaa tuotteen ja maksat silloin toimituskulut.

 

Palautukset

Lähetä viesti osoitteeseen info@budopunkt.fi otsikolla "palautus". Lisää tilauksen numero, palautuksen syy, nimi ja tilinumero. Odota vahvistusta asiakaspalvelustamme.

Pakkaa palautettu tuote (tuotteet), liitä mukaan täytetty palautuslomake ja lähetä paketti meille. Pakettiautomaattia käytettäessä valitse toimituskohteeksi "Mustika keskus", ja lähettipalvelua  käytettäessä osoite on Budopunkt OÜ Laki 26, 12915 Tallinna, Viro.

Toimitustavasta ja sijainnista riippuen paketin perille saapuminen voi kestää jopa 14 päivää. Otamme sinuun yhteyttä viiden päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta ja palautamme maksamasi summan palautusehtojen mukaan.