ILMAINEN TOIMITUS PAKETTIAUTOMAATTIIN YLI 100€ TILAUKSILLE

Tietoa Budopunktista


1997 toimintansa aloittanut Budopunkt on japanilaisten kamppailulajien innoittama urheilu-, hyvinvointi- ja elämäntyylituotteiden myymälä.


Budopunktin juuret liikunnan ja kamppailulajien parissa ulottuvat vuoteen 1978, sillä silloin yrityksen perustaja Igor ryhtyi salaa harrastamaan karatea, joka oli silloin vielä kielletty laji ns. itäblokin maissa. Päättäväisestä Igorista tuli kuitenkin lopulta Neuvostoliiton kaksinkertainen karatemestari, huipputason valmentaja, kuntosalin omistaja sekä alan tuomari. Kamppailutarvikeliikkeen avaaminen vuonna 1997 oli luonnollinen jatko Igorin uralle. Kymmenen vuotta myöhemmin avasimme ensimmäisen verkkokauppamme, 2014 avasimme verkkokaupan Suomessa, Latviassa ja Liettuassa ja nyt toimimme koko Itämeren alueella.


Palkintoja ja tunnustuksia

  • Vuonna 2016 verkkokauppamme sijoittui Viron kolmen parhaan verkkokaupan joukkoon "urheilu ja harrastukset" ryhmässä
  • Vuonna 2017 sijoitumme toiseksi Viron designpalkintojen "uudelleen brändäyksen" kilpailuryhmässä
  • Vuonna 2018, Budopunkt sai "Gazelle Company 2018" palkinnon, tunnustuksena siitä että Budopunkt on saavuttanut yli 50% liikevaihdon ja voiton kasvun kolmena peräkkäisenä vuotena. Vain 1% Viron yrityksistä, saavuttaa tämän tunnustuksen.


Budopunktin nimi

Budopunkti nimeen sisältyvä japaninkielinen sana "budo" kääntyy usein "taistelulajiksi" tai "sotapoluksi". 
Mutta on myös muita tulkintoja.

Sanan ensimmäisen osan "bu" kirjoitusmerkki koostuu kahdesta osasta, joista toinen tarkoittaa asetta tai väkivaltaa ja toinen pysäyttämistä tai lopettamista. Kirjainmerkin toinen osa "do" tarkoittaa tietä, tavoitetta tai elämäntapaa.

Näin ollen kyseessä ei ole sota vaan rauha, ja väkivalta korvautuu väkivallan pysäyttämisellä.

Uskomme, että huolella valitut urheilu- ja hyvinvointivälineet edistävät terveempiä, monipuolisempia ja entistä rohkeampia elämänvalintoja.