Asiakaspalvelu: info@budopunkt.fi | puh. 0403-508091 (vain englanniksi) | ma-pe: 11-18

Budopunkt Budopunkt

Ostoskori on tyhjä.

Mikä on Budopunkt?

Budopunkt on toiminut kamppailulajien parissa jo 37 vuotta.

Silloin Igor aloitti salassa karaten treenaamisen, sillä laji oli vielä kielletty itäblokin maissa. Päättäväisestä Igorista tuli kuitenkin lopulta kaksinkertainen karatemestari Neuvostoliitossa, huipputason valmentaja, kuntosalin omistaja sekä tuomari. Kamppailutarvikeliikkeen avaaminen vuonna 1997 oli luonnollinen jatko Igorin uralle. Kymmenen vuotta myöhemmin avasimme ensimmäisen verkkokauppamme ja nykyään myymme kamppailu- ja fitness tarvikkeita niin Suomessa, Virossa kuin Latviassakin.

Työllämme haluamme auttaa, motivoida ja tukea intohimoisia liikkujia, jotka välittävät hyvinvoinnistaan. Arvostaakseemme sinun aikaasi, olemme luoneet mahdollisimman yksinkertaisen ja helpon shoppailukokemuksen, tarjoten laajan valikoiman eri urheilulajien tuotteita aina kamppailuvarusteista, kuntosalitarvikkeisiin ja vapaa-ajan vaatteisiin asti. Sujuva ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille erityisen tärkeää ja haluammekin kuulla palautettasi, jotta voimme kehittää toimintaamme entisestään (kirjoita meille sähköpostia koska tahansa osoitteeseen info@budopunkt.fi

Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat useiden eri urheilulajien harrastajia aina aloittelijoista ammattilaisiin asti. Koska mikään yksittäinen brändi ei tarjoa näin laajaa tuotevalikoimaa, maahantuomme jopa 15 erilaista merkkiä ympäri maailmaa. Olemme kuitenkin päättäneet keskittyä erityisesti Tenacityn vaatteisiin ja Starpakin kamppailuvarusteisiin valikoimassamme.

Viimeisen neljän vuoden aikana Tenacity (tunnetaan myös nimellä Jaco) on noussut top 3 suosituimman MMA merkin joukkoon Amerikassa. Brändi sopii yksinkertaisen ja tyylikkään designinsa sekä hyvän istuvuutensa vuoksi mainiosti Pohjois-Eurooppalaiseen makuun. Tenacity on laajentanutkin valikoimaansa pelkistä kamppailuvaateista myös crossfit ja fitness -tyylisiin vaatteisiin. Budopunktilla on kunnia toimia Tenacityn ainoana jälleenmyyjänä Suomessa ja Baltian maissa.

Starpak on mailman suurin kamppailutarvikkeiden valmistaja yli 90 vuoden kokemuksella ja Starpakin tuotteita viedäänkin useisiin Euroopan maihin ja Amerikkaan. Me olemme maahantuoneet Starpakia suuria eriä suoraan tehtaalta jo vuodesta 2006, joten pystymme tarjoamaan loistavan hinta-laatu suhteen. Budopunkt toimii myös Starpakin ainoana jälleenmyyjänä Suomessa ja Baltian maissa.