Asiakaspalvelu: info@budopunkt.fi | puh. 0403-508091 (vain englanniksi) | ma-pe: 11-18

Budopunkt Budopunkt

Ostoskori on tyhjä.

Matot

Liikuntatilassa käytetyt suojamatot ovat tärkeä osan tilan turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Oikeaa suojamattomateriaalia valitessa on tärkeä kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin: suojamaton alle jäävän lattian materiaali, tilassa harrastettavat lajit sekä tilaa käyttävien harjoittelijoiden ikä ja taitotaso.

Saleilla voi olla hyvin erilaisia tarpeita mattojen suhteen: jotkut salit levittävät matot lattioille treenin alussa ja keräävät pois sen loputtua, jotkut salit taas vaativat kansainvälisten seurojen ja kilpailusäädösten mukaisia suojamattoja. Monille on myös tärkeää, että suojamatot sopivat käytettäviksi yhdessä salin muun laitteiston kanssa.

Me autamme sinua valitsemaan juuri sinun salisi tarpeisiin parhaiten vastaavat suojamatot ja neuvottelemme kanssasi matoille parhaan mahdollisen hinnan! 15-vuotisen alan kokemuksemme aikana olemme nähneet ja kokeneet niin monenlaisia saleja, että varmasti löydämme myös juuri sinun salillesi sopivan ratkaisun.

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä minkä kokoiset, näköiset ja -laiset suojamatot juuri sinun salisi tarvitsee.

Yritysasiakkaat:
Nils Neemre | Budopunkt
+372 53 445 779
nils.neemre@budopunkt.fi

Laskeva
/ sivu

Laskeva
/ sivu